Производители на консерви ще могат да тестват безплатно немска система за качествен контрол

Система за вакуум детекция

Избрани преработватели на плодове и зеленчуци ще имат възможност безплатно да тестват в своите производствa най-новото поколение оптични вакуум детектори INDEC VD 100.

Кандидатстването е отворено до 10 октомври

Искаме да споделим, че до края на годината ще предоставим възможност на 6 български производители от консерветана промишленост безплатно да изпробват иновативна система за засичане на вакуум INDEC VD100.

Нашата компания отскоро е официален представител за България на немския производител на системи за инспекция и контрол на качеството KoCoS Technology Group. Стартираме кампанията с абмицията да внедрим на българския пазар тази нова технология, която се базира на прецизни инфрачервени сензори и специално разработени алгоритми за машинно учене.  

Какво точно предлагаме?

Уверени сме в качеството и ефективността на системите на KoCoS. Искаме да предоставим възможност на българските производители безрисково да изпробват вакуум детектораINDEC VD 100 в своите реални производствени условия и сами да се убедят в неговите качества.

Като жест към тях, ще покрием разходите по транспорт на вакуум детектора, ще осигурим монтаж и настройка на системата спрямо нуждите на компаниите, и ще им предоставим възможност да извършат 100% инспекция на своята продукция в рамките на една работна седмица. Вакуум детекторът INDEC VD 100 може да тества до 600 съда в минута, отстранявайки надеждно несъответстващата продукция спрямо стандартите на производството. Компаниите ще получат и достъп до статистика за ефективността на линията, базирана на 100% от продукцията в рамките на фиксирания период за тест.

Как работи системата за вакуум детекция?

Посредством инфрачервен оптичен сензор вакуум детекторите INDEC автоматично инспектират повърхнината на капачките на широка гама контейнери като бутилки, буркани и консерви и определят дали те са затворени херметически. Проверката се случва динамично и безконтактно, което позволява поточната линия да не спира. Контейнерите, които показват недостатъчни нива на вакуум или имат затворени накриво или липсващи капачки, биват надеждно идентифицирани и отстранени от продуктовия поток.

Ако желаете да научите как функционират системите за вакуум детекция INDEC, може да видите това видео:

Вакуум Детектор INDEC VD100

Кои са ключовите предимства на инфрачервените вакуум детектори?

Вакуум детекторите от серията INDEC се отличават със своята висока прецизност на засичане. Инфрачервен сензор изследва на капаците, които преминават през поточната линия и отчита деформация в рамките на 0.05 мм, благодарение на което предварително обучен алгоритъм определя състоянието на вакуум в контейнера. Друго преимущество на инфрачервените сензори е, че те не се влияят от наличието на капки вода по повърхността на инспектираните съдове и отчитат точно въпреки наличието вибрации по конвейерната лента. Фабричните отклонения в размерите на контейнерите и капаците, както и абсолютното разположение на измервания обект спрямо поточната лента също не оказва влияние върху точността на работа на вакуум детектора.

Каква е процедурата за кандидатстване?

Ако желаете да изпробвате системата за вакуум инспекция INDEC VD 100, може да заявите своя интерес като се свържете с колегата Радослав Безпризванний. С него ще насрочите кратко интервю с вашия технолог по качеството или мениждър производство, по време на което ще се запознаете с подробните условия за провеждане на теста и ще набележите както параметрите на вашата поточна линия, така и нуждите на вашето производство.

При покриване на минималните изисквания за обем на производство и необходимите технически параметри за реализация на инсталацията, ще имате възможността да запазите най-удобния за вас период за провеждането им, избран от предварително обявените времеви диапазони спрямо графика на Рен Технолоджи. Краен срок за кандидатстване: 10.10.2021.

r.bezprizvanniy(@)rentechnology.bg или +359 897 40 23 47.

Радослав Безпризванний, Продуктов мениджър в Рен Технолоджи

Leave a Reply

Your email address will not be published.