Oптимизация на линия за почистване на боб в условия на криза

Рен Технолоджи в Полша

Доверието и надеждността са дълбоко залегнали в нашето ДНК. Предизвикателните времена, в които живеем изискват от компаниите не само гъвкавост, адаптация и проактивност, но и готовност за сътрудничество отвъд рамките на подписаните договори и споразумения. Споделяме скорошен пример от нашата практика, извънредна оптимизацията на линия за почистване на боб, за да илюстрираме какво имаме предвид.

Да протегнеш ръка в труден момент

Поради рестрикции в пътуването от създалата се от виpуca ситуация, в края на миналата година сътрудниците ни Aky Technology нямаха възможност да обслужат своевременно свой чуждестранен клиент, който обработва и пакетира боб в Полша. За да влезем в положение, експресно изпратихме наш екип инженери в Полша, където настроихме линията, разработена и инсталирана от Aky Technology. 

Линия за почистване на боб от Aky Technology

Поточната линя в цеха на клиента, водещ производител на бобови култури в Полша, е изцяло оборудвана с машини от Aky Technology и има възможност да обработи до 10 тона боб на час.

Казано накратко, линията е оборудвана с техника за аспирация и първично почистване от леки примеси , машина за почистване на боб Excell 406 combo, камъкоотделителка, гравитационна маса за допълнително отделяне на леки частици, машини за полиране на бобови култури, две цветосортиращи машини Aky Technology Diamond Series, сортиращ уред Excell 102 за отделяне на начупени на половина бобови зърна, както и оборудване за автоматизирано пакетиране и палетизиране.  

Постигнати резултати след оптимизация на линията за почистване на боба

Споделяме и няколко кадъра от високотехнологичната инсталацията за обработка на бобови култури от Aky Technology, както и онагледяваме постигнатите резултати от оптимизацията на работата на линията за почистване на боба.

Сортиране на боб в Полша

Чистотата на изходния продукт, която беше достигната бе 99,99%. Важно е да отбележим, че подобни резултати покриват и най-високите индустриални стандарти за контрол на качеството. В допълнение, от приложенaта по-долу снимка ще забележите, че количеството на погрешно отхвърлени качествени бобови зърна е сведено до абсолютен минимум, което говори за икономиите, които успяхме да постигнем.

В заключение

Благодарение на готовността за подкрепа от страна на Рен Технолоджи и желанието на екипа ни винаги да бъде от полза на нашите партньори и клиенти, ние успяхме да разрешим извънредния казус експресно, оставяйки всички страни доволни и благодарни. С това отношение градим нашите партньорства, и на такова отношение могат да разчитат всички наши клиенти.