X-ray скенери от Техик - Рентген системи за промишлени цели

X-ray скенери от Техик

Гарантирайте безопасността на вашата продукция с автоматизираните рентгенови системи от Техик! Благодарение на последните разработки в рентгеновата технология, X-ray скенерите Техик успешно засичат пълната гама от замърсители, както метални, така и неметални такива (стъкло, керамика, камък, кост, гума, пластмаса и др.). Рентгените Техик ще предпазят както здравето на вашите потребители, функционалността на оборудването ви, така и добрия имидж на вашата марка.

Преимущества на X-Ray скенерите на Техик

Рентгените Техик са създадени за проверка на богата гама суровини, в това число опаковани крайни продукти в метални и неметални опаковки (пластмаса, стъкло и др.). Прецизните устройства и оптимизираният софтуер гарантират висока ефикастност и подсигуряват, че ефектът от проверката няма да бъде повлиян от външни фактори като температура, влажност, съдържание на сол в продукта и др.  Така системата винаги ще работи на високи обороти и без брак, причинен от грешки в отчитането.


Изключителна гъвкавост – Лесни са инсталация, настройка и експлоатация;


Оптимизиран дизайн – Компактено устройство на скенера, улеснено почистване и поддръжка;


Надеждност – използване на маркови компоненти с доказана издръжливост и удължена гаранция;


Безопасност при работа – Нивото на x-ray лъчение е под препоръчаните граници, заложени от стандартите CE и FDA.

Демонстрация: Рентгенова система с троен X-ray скенер

Triple-beam X-ray Inspection System

Приложение на X-ray скенерите в индустрията

Видове рентген системи за ХВП

Поточен X-ray скенер за инспектиране на големи пакети

Защо да изберете X-Ray скенерите на Техик:

Функция за инспекция на продукта – Със скенерите може да извършвате инспекция на цялостта на опаковката, състоянието на етикета и нивото на съдържание на суровината.

Екранираща функция – възможност за инспекция на консерви, буркани с метален капак, опаковки с метално покритие и др. 

Качествена изработка – гаранция за безупречна работа при наличие на прах, влажност до 90%, както и температури от -10~40℃.

Удобство при работа: 15 инчов тъчскрийн дисплей, AI алгоритъм за машинно учене, автоматично съхранение на изображения на продуктите, което улеснява анализа при откриване на причините за замърсяването.

X-ray скенери за насипни продуктиX-ray детектор за поточни линии за насипни продукти

Тази рентгенова система се използва за проверка на суровини като ядки, зърнени храни, зърна, стафиди, слънчогледови семки, боб, замразени плодове и т.н.. Тя най-често се използва в процеса на предварителна проверка на продукта преди опаковането му. В допълнение към стандартните функции за откриване на магнитни и немагнитни метали, системата е способна да открие малки камъчета, смесени в продукта.

X-ray детекторът е оборудвана със система за отхвърляне замърсителите с въздушна струя (32/64), която гарантира минимално количество брак. В зависимост от капацитета на модела, машината може да обработи суровина от 2 до 6 тона на час.

 

X-ray скенер за консерви, буркани и бутилки

Рентгенови детектори за инспекция на консерви, бутилки и буркани от Техик

В зависимост от материала, използван в производството, може да се появят различни видове замърсители в горната, средната или долната част на опаковките. Със своите 3 рентгенови детектора, най-високият клас X-ray скенери на Техик, предлагат най-надеждната система за инспекции на всички видове сурови и опаковки като буркани, бутилки, кутии и др.. Благодарение за напредналите възможности за настройка и детекция, рентгените Техик постигат максимална точност на откриване на замърсители и елиминират всички слепи зони за проверка. 

Компанията също така предлага и други конфигурации X-ray детектори, за предприятия, в които продукцията може да бъде ефикастно експектирана посредством два лъча, или един лъч, който сканира обектите под ъгъл. Това позволява постигането на оптимално ниво на сигурност на крайния продукт, като в същото време ограничава размера на инвестицията в оборудване за качествен контрол.

X-ray за откриване на кости

Система за рентгеново откриване на кости в месо и риба

X-ray детекторите на Техик са оборудвани с TDI камери, които притежават изключително висока разделителна способност и могат точно да идентифицират наличието на кости в месото или рибата. Благодарение на своята висока чувствителност на работа и интелигентен софтуер за визуално разпознаване, те са спосбни да идентифицират както малки рибни кости, така и дребни фрагменти от начупени кости. За леснота на употреба, изображенията от скенера също могат да бъдат визуализирани на външен HD екран, което значително улеснява отстраняването на замърсителите.

Техик предлага широк асортимент от рентгенови системи. Спрямо предвиденото приложение, моделите X-ray варират в своя размер и мощност, работен капацитет, чувствителност, механизъм за отхвърляне на продукта, както и в съответстващите технически характеристики на скенерите. Свържете се с нас, за да ви препоръчаме оптимален модел, който напълно ще отговори на вашите нужди. 

За Техик

Techik Instrument е водещ глобален произдовител на оборудване за качествен контрол с клиенти в над 50 страни. Компанията е един от доказаните лидери в разработването на иноваци в производството на рентгенови детектори (x-ray), машини за детекция на метал, както и системи за контролно претегляне. Може да бъдете сигурни, че с иновативното оборудване на Техик Инструмент ще може с готовност да посрещнете растящите изисквания към качеството, безопасността и грижата за околната среда. 

Гаранция за качество

X-ray скенерите на компанията са проектирани и произведени спрямо най-стриктините изисквания за контрол на качеството и напълно отговарят на стандартите за качествен контрол като CE, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 (Вижте сертификатите тук). В допълнение, производството на компанията е верифицирано от независимия орган за сертификацията, инспекциите и изпитванията Bureau Veritas. Комбинирайки всичко това с дългата гаранция, която получавате при покупка, може да сте напълно сигурни в надеждността на закупеното оборудване.

Techik Factory for metal detectors

Подробни спецификации на X-ray скенерите, цени и запазване на консултация