fbpx

X-ray скенери от Техик - Рентген системи за промишлени цели

X-ray скенери от Техик

Гарантирайте безопасността на вашата продукция с автоматизираните рентгенови системи от Техик! Благодарение на последните разработки в рентгеновата технология, X-ray скенерите Техик успешно засичат пълната гама от замърсители, както метални, така и неметални такива (стъкло, керамика, камък, кост, гума, пластмаса и др.). Рентгените Техик ще предпазят както здравето на вашите потребители, функционалността на оборудването ви, така и добрия имидж на вашата марка.

Преимущества на X-Ray скенерите на Техик

Рентгените Техик са създадени за проверка на богата гама суровини, в това число опаковани крайни продукти в метални и неметални опаковки (пластмаса, стъкло и др.). Прецизните устройства и оптимизираният софтуер гарантират висока ефикастност и подсигуряват, че ефектът от проверката няма да бъде повлиян от външни фактори като температура, влажност, съдържание на сол в продукта и др.  Така системата винаги ще работи на високи обороти и без брак, причинен от грешки в отчитането.


Изключителна гъвкавост – Лесни са инсталация, настройка и експлоатация;


Оптимизиран дизайн – Компактено устройство на скенера, улеснено почистване и поддръжка;


Надеждност – използване на маркови компоненти с доказана издръжливост и удължена гаранция;


Безопасност при работа – Нивото на x-ray лъчение е под препоръчаните граници, заложени от стандартите CE и FDA.

Демонстрация: Рентгенова система с троен X-ray скенер

Приложение на X-ray скенерите в индустрията

Видове рентген системи за ХВП

Техик предлага широк асортимент от рентгенови системи. Спрямо предвиденото приложение, моделите X-ray варират в своя размер и мощност, работен капацитет, чувствителност, механизъм за отхвърляне на продукта, както и в съответстващите технически характеристики на скенерите. Свържете се с нас, за да ви препоръчаме оптимален модел, който напълно ще отговори на вашите нужди. 

За Техик

Techik Instrument е водещ глобален произдовител на оборудване за качествен контрол с клиенти в над 50 страни. Компанията е един от доказаните лидери в разработването на иноваци в производството на рентгенови детектори (x-ray), машини за детекция на метал, както и системи за контролно претегляне. Може да бъдете сигурни, че с иновативното оборудване на Техик Инструмент ще може с готовност да посрещнете растящите изисквания към качеството, безопасността и грижата за околната среда. 

Гаранция за качество

X-ray скенерите на компанията са проектирани и произведени спрямо най-стриктините изисквания за контрол на качеството и напълно отговарят на стандартите за качествен контрол като CE, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 (Вижте сертификатите тук). В допълнение, производството на компанията е верифицирано от независимия орган за сертификацията, инспекциите и изпитванията Bureau Veritas. Комбинирайки всичко това с дългата гаранция, която получавате при покупка, може да сте напълно сигурни в надеждността на закупеното оборудване.

Techik Factory for metal detectors

Подробни спецификации на X-ray скенерите, цени и запазване на консултация