fbpx

Промишлени метални детектори

Поточен детектор за метал

Металните детектори Техик са прецизни, надеждни и високоефикасни в засичането на чужди тела от метал в широк спектър от конвейерни системи и поточни линии. Компанията предлага специализирани решения за контрол на качеството в хранителната, фармацевтичната, козметичната и химическата индустрия.

Демонстрация: Mеталeн детектор в режим на гравитационно падане

Приложение на металните детектори

Видове поточни метални детектори

За Техик

Техик Инструмент е водещ глобален произдовител на оборудване за качествен контрол с клиенти в над 50 страни. Компанията е един от доказаните лидери в разработването на иноваци в производството на рентгенови детектори (x-ray), машини за детекция на метал, както и системи за контролно претегляне. Може да бъдете сигурни, че с иновативното оборудване на Техик Инструмент ще може с готовност да посрещнете растящите изисквания към качеството, безопасността и грижата за околната среда.

Гаранция за качество

Металните детектори на компанията са проектирани и произведени спрямо най-стриктините изисквания за контрол на качеството и напълно отговарят на стандартите за качествен контрол като CE, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001. В допълнение, производството на компанията е верифицирано от независимия орган за сертификацията, инспекциите и изпитванията Bureau Veritas. 

Techik Factory for metal detectors

Подробни спецификации, цени и демонстрации