Site icon Ren Technology

Рен Технолоджи разширява обхвата на дейността си чрез партньорство с AKY Technology

AKY Technology

Чрез сътрудничеството Рен Технолоджи разширява своя диапазон на предлагани продукти и услуги от етапа на складиране на реколтата до доставянето на висококачествен краен продукт на трапезата.

Рен Технолоджи сключи дългосрочно партньорство за ексклузивно представителство на българския пазар с един от водещите производители на машини за преработвателната и хранително-вкусова промишленост на БалканитеAKY Technology. Турският технологичен гигант от фамилия Акюрек(Akyurek) от пет десетилетия е един от световните лидери в производството на високотехнологично оборудване за промишлеността и притежава в своето портфолио стотици партньорства и успешни инсталации в над 70 страни от 5 континента.

„Сътрудничеството ни с AKY Technology е положителна вест за българската промишленост и земеделие. Партньорството между организациите ще осигури на българските производители не само достъп до последните световни иновации в преработвателната индустрия, но и ще бъде гаранция за сигурност, надеждност и експресно следпродажбено обслужване“ – Радослав Вълчев, Управител на Рен Технолоджи

AKY Technology предлага завършена технологична система, която управлява процеса от съхранение на реколтата до доставката й на трапезата, която обединява машини за преработвателната промишленост и технологии за преработка на храни: зърнени култури, бобови растения, семена и маслодайни култури.

Благодарение на съвместната работа с AKY Technology, Рен Технолоджи предоставя  на българския пазар богата гама от интелигентно оборудване за управление на процеса на преработване, опаковане и гарантиране на качеството на крайната продукция. Машините предлагат избор на различни мощности и съответстват на индустриалните норми за производство на богат асортимент от суровини. Компанията гарантира избор на алтернативни решения според бюджета на клиента.

В допълнение към планирането, проектирането и продажбата, Рен Технолоджи ще участва в монтажните дейности, ще бъде доставчик на резервни части и ще извършва поддръжката и сервиза на оборудването. С това стратегическо партньорство компанията ще гарантира дългосрочната удовлетвореност на своите партньори, минимизирайки времето на неизправност и максимизирайки възвръщаемостта на инвестициите.

Като привърженик на иновационните технологии, Рен Технолоджи и AKY Technology имат за цел да установят дългосрочно търговско партньорство с българските производители и възнамеряват да развият чувствително присъствието си в сектор варива и зърнени култури в България.

Свържете се с нас за повече информация!

Exit mobile version