Site icon Ren Technology

Рен Технолоджи беше участник в изложението АГРА 2020

От 19 до 23 Февруари тази година Рен Технолоджи взе участие в Международната селскостопанска изложба Агра 2020 – най-голямото икономическо събитие  за агробизнеса в Югоизточна Европа. Избрахме да представим най-новите ни продуктови линии в пловдивския панаир, защото АГРА е предпочитаното изложение от производителите в ХВП и земеделците в България и региона.

По време на изложението АГРА представихме пред публиката възможностите на последното поколение оптични сортери Anysort и демонстрирахме в реално време функциите на тяхната иновативна облачна система AnyCloud, които позволяват дистанционно управление, отдалечена поддръжка, и следене на статуса на работа в реално време. В допълнение, нашите посетители имаха възможност да се запознаят с новата линия автоматизирани опаковъчни машини Ewinall.

Сърдечни благодарности на всички посетители на щанда ни на Агра 2020, нашите клиенти и партньори, които посетиха щанда ни и имаха възможността да научат за последните тенденции в оптичното сортиране, контрола на качество в ХВП, и автоматизацията на производствените процеси.

Exit mobile version