fbpx

Сервиз и Поддръжка

Грижата за закупеното оборудване, неговата профилактика, обслужване и сервиз е залегнала в сърцето на нашия бизнес модел. Вярваме, че в основата на високата надеждност и ефективност на оборудването седят:

  1. Безкомпромисния избор на най-висок клас машини, отговарящи на най-взискателните световни стандарти за управление на качество.
  2. Експертна поддръжка, която осигурява превенция на сериозни неизправности и гарантира непрекъсната работа.

Профилактика

 

Технически лица на Рен Технолоджи посещават нашите партньори и извършват инспекция и профилактика на закупеното оборудване веднъж на шест месеца. По този начин ние не само минимизираме времето на неизправност на машините, но и удължаваме техния живот. 

Нашите инженери ще изготвят индивидуален план за поддръжка, и ще имат отговорността да споделят с вас експертни съвети за правилната експлоатация и грижа за оборудването, така че вие да бъдете спокойни за безпроблемната работа на машините ви.

Ремонт

Знаем колко важно е за всеки бизнес да може да разчита на своето оборудване във всеки един момент, затова  се стремим да минимизираме времето на неизправност при непредвиден инцидент.

В тази връзка, предлагаме на всички наши клиенти гарантирана гореща линия за 24 часова следпродажбено обслужване. Без значение от естеството проблема, нашия екип от инженери ще осигури навременна и надеждна техническа поддръжка, както дистанционно така и на място във вашия обект. Може да сте спокойни, че при нужда винаги ще имате незабавен достъп до експертен съвет.

Поръчка на резервни части

Осигурявайки висококачествени оригинални резервни части, вие запазвате своята гаранция, удължавате живота на оборудването и запазвате неговата себестойност.

Наш ангажимент към партньорите ни е при нужда експресно да доставяме оригинални части на територията на цялата страна. Поддържаме добре зареден склад, в който съхраняваме всички ключови механични, оптически, електронни и електрически компоненти на предлагания от нас асортимент машини.