fbpx

Палетизиращи роботи от AKY Technology - Решение за вашата автоматизация

Палетизиращи роботи

Автоматичните палетизиращи роботи от AKY Technology са специално проектирани за автоматизиране на процеса по палетизиране и депалетизиране, без значение предизвикателността на задачата. Те гарантират кратък цикъл на работа, увеличена производителност и бърза възвръщаемост на инвестицията.

Палетизиращите роботи от AKY ви помагат да оптимизирате вашето производство, спестите пространство във вашия цех и да намалите разходите за персонал. Серията роботи на AKY ще ви позволи да поддържате работата във вашето предприятие на високи обороти 24/7. Автоматизираните роботи са подходящи за палетизиране на зърнени продукти, храни, дървен материал и много други, опаковани в широка гама от опаковки и контейнери.  Разгледайте наличните модели и техните спецификации.

Преимуществата на палетизиращите роботи на AKY Technology

Бързина и Eфективност: Палетизиращите роботи от AKY Technology са сред най-бързите палетизатори на пазара. В допълнение те се отличават с изключителна прецизност и надеждност на работа. Със своя оптимизиран дизайн, палетизиращите роботи AKY постигат голяма производителност, бързина на работа и по-висока ефективност.

Гъвкавост на работа: Палетизиращите роботи се предлагат в широка гама от различни товароподемности, обхват на работа и прилежащи аксесоари.  Това е гаранция,че винаги ще намерите правилното решение, независимо колко предизвикателна е задачата за палетизиране.

Надеждност: Всички задвижващи компоненти на палетизиращите роботи са оборудвани с механизми, които повишават устойчивостта им срещу износване. Благодарение на техния усъвършенстван дизайн, използваните вискококачествени материали и системи за контрол,  роботите на AKY имат изключителна здравина и дълги интервали на работа без нужда от прекъсване.

Компактен размер: Компактният и опростен дизайн на всички палетизиращи роботи позволява тяхната бърза и лесна интеграция във вашата поточна линия.

Демонстрация: Палетизиращи роботи в действие

Видове палетизиращи роботи

Подробни спецификации, цени и демонстрации

За AKY Technology

AKY Technology е един от водещите производители на машини за преработвателната и хранително-вкусова промишленост на Балканите. Турският технологичен гигант от пет десетилетия е един от световните лидери в производството на високотехнологично оборудване за промишлеността и притежава в своето портфолио стотици партньорства и успешни инсталации в над 70 страни от 5 континента. Компанията предлага широка гама автоматични роботи за опаковане и палетиране. 

Гаранция за качество

Палетизиращите роботи от AKY Technology и всички техни механичните компоненти се произвеждат с особено внимание върху качеството и надеждността, разчитайки на най-прогресивните технологии като CNC. Те покриват най-надеждните световни стандарти за качество. Всички решения са тествани многократно от техните инженери за контрол на качеството, което гарантира надеждността и безупречната работа на асортимента им от палетизиращи роботи и други машини за ХВП. 

Kонтрол на качеството

Подробни спецификации, цени и демонстрации