Site icon Ren Technology

Оптични сортери Anysort

Оптични сортери Anysort
Ултрамодерни технологии в оптичното сортиране

ANYSORT е един от водещите световни производители на оптични сортери (наричани още “цветни сортери”). Производителят предлага богата гама от сортиращи машини с широко приложение, с които може да покриете и най-взискателните нужди за сортиране. 

Компанията Anysort е известна със своите мащабни инвестиции в разработването на нови технологии в областта на автоматичното сортиране. Благодарение на дългогодишния опит и разработените иновации, сортерите Anysort разполагат с интелигентна система за настройка и оптимизация на процеса на сортиране. Това от своя страна гарантира изключително високата чистота на крайната продукция. 

Не на последно място, производителят е изградил своята безупречна репутация на базата на надеждността на предлаганото оборудване и качеството на следпродажбеното обслужване на своите клиенти . Избирайки Anysort, вие получавате гаранция за висока ефективност, гъвкавост в работата, и безупречно качество.

Свръх иновативни, адаптивни и икономични мултифункционални оптични сортери от Anysort

Асортиментът от оптични сортери с марка Anysort е предназначен за сортиране на:

Ключови преимущества на оптичните сортери от Anysort

ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

Aвтоматичен анализ на дефектите чрез последно поколение изкуствен интелект

CLOUD ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Облачна система за отдалечено наблюдение, поддръжка и контрол

INGAAS ТЕХНОЛОГИЯ

Високотехнологични инфрачервени камери за максимална прецизност при сортиране

Технологии, използвани в оптичните сортери на Anysort

Eagle eye камера

Anysort поставя нови стандарти за качество и производителност при оптичните сортери с последната си иновация - цветната камера Eagle Eye. Разработения в партньорство с Nikon RGBW сензор в камерата внася повече светлина във всеки пиксел, постигайки по-високо ниво на детайл в изображението.

InGaas
сензори

Anysort използва най-новите разработки при InGaAS технологията. Инфрачервените камери, които производителя монтира, притежават по-широк спектър на работа, което гарантира засичане на примеси, които визулано са много близки до параметрите на основния продукт, но имат различна плътност.

Ново поколение ежектори

V-серията сортери на Anysort предлага умни ежектори, разработени в партньорство с Festo Германия. Производителят гарантира по-висока прецизност при отделянето на чужди примеси и дава 10 години гаранция на компонента!

надеждно осветление

Anysort произвежда своите LED светлини по лиценз на Osram, което позволява повишаване на производителността, уеднаквяване на светлинния лъч в зоната на засичане, понижаване необходимостта от поддръжка и намаляване на консумираната енергия с до 35%.

ЗА ПРОДУКЦИЯ ОТ НАЙ-ВИСКОКО КАЧЕСТВО

Със своите иновативните технологии Еagle Еye и InGaAS, оптичните сортери Anysort гарантират точно разпознаване и премахване както на продукти с дефекти, така и на външни замърсители като пластмасови частици, стъкло, животински отпадъци, насекоми, слънчогледови примеси и много други нежелани елементи. 

Продуктова демонстрация: Сортиране на слънчоглед

Вижте какви впечатляващи резултати могат да бъдат постигнати с оптичните сортери на Anysort при сортирането на слънчоглед. Процесът на сортиране е следният – суровината минава през сортера веднъж, след което отхвърления продукт бива сортиран повторно с цел минимизиране на брака. Процесът се случва бързо, точно и практически без грешки. 

Нека обсъдим видяното. На първо място, забележете чистотата на крайния продукт. На второ място, обърнете внимание на това колко ефикастно сортера отстранява различните по характер дефекти само с 2 сортирания. Демонстрираният във видеото краен резултат говори сам за ефективността на оптичните сортери с марка Anysort.  

Желаете да направите безплатен тест на оптичните сортери Anysort с ваш материал?

Клиенти, които са избрали цветните сортери Anysort

Качество и надеждност на оптичните сортери Anysort

Надеждността и високото качеството са основно конкурентно предимство за Anysort. Kомпанията се фокусира върху оптимизацията на всеки елемент от процеса на производство на оптични сортери, гарантирайки безупречно качество и висока надеждност.                                                        

В следствие на стриктните системи за управление на качеството, компанията получава сертификат ISO9001:2000, което гарантира че оптичните машини за сортиране от марката Anysort отговарят на най-взискателните световни стандарти за качество.

Гаранция за качество от Anysort - Как се произвеждат оптичните сортери

Награди на цветните сортери Anysort

Златен медал на "Изложение за зърно-почистваща техника”
Октомври 2018​
Златен медал от 15-тия "Mеждународен панаир за зърнени и маслодайни култури"
Октомври 2017

Възможности на оптичните сортери Anysort в детайл

Устройство и капацитет на оптичните сортери

Ключовите предимствата на многофункционалните цветни сортери Anysort се крият в тяхната изключителна иновативност, гъвкавост и икономичност! Те са способни да посрещнат нуждите на всяко производство. Спрямо областта на приложение, може да изберете различни конфигурации за сортиране (вертикална, поточна, канална), оборудвани с от 1 до 10 канала, всеки от които е с ширина от 320 мм. За илюстрация,  максималният капацитет за сортиране на зърно при 10 каналните модели Anysort VP възлиза на впечатляващите от 11 до 39 тона на час. Оказаният капацитет варира в зависимост от вида на суровината, чувствителността на сортиране, както и хардуерната конфигурация на сортера.

Механизъм на сортиране

Всеки цветен сортер ANYSORT е оборудван с пълноцветни оптични сензори с резолюция 0,04 мм, които предлагат възможност за прецично разпознаване на формата, размера, цвeта, и плътността на материята.  Сортерите могат да бъдат настроени да отчитат едновременно до 6 признака, като по точи начин драстично се намалява необходимостта от ресортиране. В допълнение, оптичните сортери Anysort разчитат на интелигентен алгоритъм (AI), изграден на базата на машинното учене (Machine learning), чрез който работата на устройството се самооптимизира в процеса на работа, като по този начин се постига постоянство в качеството на сортиране, без значение от леките промени в суровината или методът на захранването й в системата. 

Ключови предимства на сортерите Anysort

Цветните сортери Anysort са екипирани с иновативни облачна функционалност AnyCloud която позволява тяхното дистанционно управление, отдалечена поддръжка, и следене на статуса им на работа в реално време. Сортерите Anysort са лесни за работа и настройка, могат да се похвалят с изключително ниски разходи за поддръжка, ниска консумация на въздух и дълъг експлоатационен живот на изхвърлящите устройста. Всички тези фактори превръщат избора на многофункционалните оптични сортери Anysort в доходоносна инвестиция за вашето производство.

Заключение

Широкият асортимент на многофункционални оптични сортери, които Рен Технолоджи предлага, може да покрие всички ваши изисквания. Свържете се с нас ако желаете да получите повече информация за наличните модели, техният капацитет и спецификации.

Подробни спецификации на оптичните сортери Anysort, цени, тест с ваш материал

Exit mobile version