Site icon Ren Technology

Пакетиращи и Опаковъчни машини

Пакетиращи машини Ewinall
Последно поколение интелигентни машини за автоматизирано пакетиране и опаковане

Рен Технолоджи е официален представител на компанията Ewinall, водещ производител на автоматизирани пакетиращи машини, техника за претегляне, вторично опаковане и роботизирано палетиране. Пакетиращите машини на Ewinall са надеждни, прецизни и ефективни в работата си. Те могат да опаковат широк спектър от продукти и суровини, използвайки различни техники като вакумно пакетиране и пр. Свържете се с нас, за да научите повече за условията за продажба и предлаганите гаранция и обслужване. 

Пакетиращи машини Ewinall - Видео представяне:

Пакетиращи машини Ewinall опаковат:

Ключови предимства на опаковъчни машини Ewinall:

Видове пакетиращи и опаковъчни машини

Автоматични машини за опаковане на чували и по-малки пакети

Опаковащата машина е подходяща за пакетиране на насипни суровини като зърно, слъноглед, нахут, боб, кориандър. Дозиращият механизъм работи на принципа на свободно падане, като потребителят има свободата да настройва желаното тегло на крайната опаковка, както и метода на дозиране. За леснота на работа, пакетажната машина разполага с възможност за бърз избор на предварително запазена програма (тегло, метод на дозиране, височина на линията) , което прави преминаването към опаковане на нова суровина много ефикастно.

Пакетажните машини работят с широка гама от опаковки – от обичайните найлонови/ пластмасови или хартиени опаковкви с размер заповащ от 500гр.,  до хартиени или полипропиленови чували с размер до 50 кг. В зависимост от нуждите, пакетиращите машини Ewinall предлагат възможност за автоматично зашиване или залепяне на чувалите. При желание, към линията може да бъде интегриран автоматичен лазерен принтер.

Работен капацитет на машините за пакетиране на чували – от 400 до 1400 пакета на час, в зависимост от избраната конфигурация.  Системата предлага детайла информация за извършената работа, както и данни за неизправности в системата. 

За Ewinall

Китайският производител Ewinall е пионер с 20 години традиции в създаването на иновации в сферата на индустриалното пакетиране. 

Компанията има богат опит в разработката и патентоването на високотехнологични опаковъчни машини и системи, което я прави един от лидерите в световен мащаб. 

Над 10 000 партньора от цял свят разчитат на оборудването Ewinall за своите нужди в пакетирането и опаковането. 

Гаранция за качество

Безкомпромисното качесто на машините за пакетиране и опаковане на чували от Ewinall е основно конкурентно предимство на производителя. В следствие на стриктните системи за управление на качеството, компанията получава сертификат  ISO9001:2008, което гарантира че Ewinall отговаря на най-взискателните световни стандарти за качество при производството на автоматични машини за пакетиране.

Примери за успешни инсталации на машини за пакетиране и опаковане

Подробни спецификации на пакетиращи машини Ewinall, цени, тест с ваш материал

Exit mobile version