fbpx

Пакетиращи машини Ewinall
Последно поколение интелигентни машини за автоматизирано пакетиране и опаковане

Пакетиращи машини

Рен Технолоджи е официален представител на компанията Ewinall, водещ производител на автоматизирани пакетиращи машини, техника за претегляне, вторично опаковане и роботизирано палетиране. Пакетиращите машини на Ewinall са надеждни, прецизни и ефективни в работата си. Те могат да опаковат широк спектър от продукти и суровини, използвайки различни техники като вакумно пакетиране и пр. Свържете се с нас, за да научите повече за условията за продажба и предлаганите гаранция и обслужване. 

Пакетиращи машини Ewinall - Видео представяне:

Пакетиращи машини Ewinall опаковат:

Ключови предимства на опаковъчни машини Ewinall:

Машина за пълнене на чували

Видове пакетиращи и опаковъчни машини

За Ewinall

Китайският производител Ewinall е пионер с 20 години традиции в създаването на иновации в сферата на индустриалното пакетиране. 

Компанията има богат опит в разработката и патентоването на високотехнологични опаковъчни машини и системи, което я прави един от лидерите в световен мащаб. 

Над 10 000 партньора от цял свят разчитат на оборудването Ewinall за своите нужди в пакетирането и опаковането. 

Пакетиращи машини

Гаранция за качество

Безкомпромисното качесто на машините за пакетиране и опаковане на чували от Ewinall е основно конкурентно предимство на производителя. В следствие на стриктните системи за управление на качеството, компанията получава сертификат  ISO9001:2008, което гарантира че Ewinall отговаря на най-взискателните световни стандарти за качество при производството на автоматични машини за пакетиране.

Пакетиращи машини - сертификат за качество

Примери за успешни инсталации на машини за пакетиране и опаковане

Подробни спецификации на пакетиращи машини Ewinall, цени, тест с ваш материал