fbpx

Машини за почистване на орехи и преработка на други ядки от Ren Technology и AKY

почистване на орехи
По пътя от градината до опаковката, Ren Technology предлага качествени машини за всеки един етап от процеса на почистване на орехи и други ядки. Портфолиото ни включва оборудване, управляващо всички процеси като лющене на зелената обвивка на ореха, сушене и сортиране на ореха, натрошаване на черупката, сортиране на ядките по качество, и опаковане. Благодарение на партньорството с AKY можем да гарантираме ефикасна система, която работи прецизно и деликатно почиства орехите без да уврежда ядките.

Предимствата на системите за почистване на орехи и други ядки от AKY

Системата за натрошаване и почистване на ядки от AKY Technology е тествана в 20 различни вида орехи като Chandler, Fernor и др. В резултат на задълбочените проучвания е постигнат метод за натрошаване на черупката, при който златистожълтата мембрана на ореха не се нарушава, и по този начин се предотвратява развитието на неблагоприятни бактерии (като афлатоксин) върху повърхността на ядката.

Почистени орехиЗа илюстрация на качеството на оборудването на AKY, системите за почистване и натрошаване на орехи с тяхна марка могат да постигнат чистота на ядката от над 98%, като също така имат възможността да отделят плода в правилна форма на пеперуда с успешност от над 70%. Поради тази причина, AKY e доверен партньор на производители и преработватели в някои от най-големите пазари на орехи в света като Калифорния, Чили, Турция, Аржентина и много други.

Демонстрация: Автоматизирана поточна линия за сортиране, начупване и почистване на орехи

Пълен асортимент от машини за почистване на орехи и други ядки

За AKY Technology

AKY Technology е един от водещите производители на машини за преработвателната и хранително-вкусова промишленост в Балканите и региона. Турският технологичен гигант от пет десетилетия е един от световните лидери в производството на високотехнологично оборудване за промишлеността и притежава в своето портфолио стотици партньорства и успешни инсталации в над 70 страни от 5 континента. Компанията предлага широка гама от автоматизирани машини за преработка на ядки, покривайки всяка нужда на производителите. 

Гаранция за качество

Гамата от машини  от AKY Technolog за почистване на орехи, както и и други видове ядки, и всички техни механичните компоненти се произвеждат с особено внимание върху качеството и надеждността, разчитайки на най-прогресивните технологии като CNC. Те покриват най-надеждните световни стандарти за качество. Всяка машина е тествана многократно от техните инженери за контрол на качеството, което гарантира надеждността и безупречната работа на асортимента им от оборудване за почистване, сушени, сортиране, преработка и пакетиране на ядки. 

Mашини за почистване на орехи

Подробни спецификации, цени и запазване на консултация