fbpx

Контролни везни за инспекция на качеството от Техик

Динамична контролна везна

Динамичните контролни везни от Техик са предпочитан избор на производителите, когато става въпрос за автоматизация и контрол на качествто в ХВП. С годините, продуктите на компанията са се превърнали в пример за надеждност и върхово качеството при системите за динамичен контрол на теглото.

Ключови преимущества на контролните везни Техик

  • Висока прецизност и надеждна конструкция;
  • Защитават имиджа на вашата компания и гарантират удовлетворението на клиентите;
  • Предпазват от рекламации и оттегляне на продукти от пазара;
  • Създават икономии в производството, намалявайки брака и необходимия ръчен труд;
  • Предлагат софтуер за следене на работата на везните и оптимизация на линията;
Динамични контролни везни

Демонстрация: Динамични контролни везни от Техик

Системите за контролно претегляне на Техик точно и бързо проверяват теглото на продуктите. Посредством ежектори поточните теглилки отделят от линията всички продукти, които са над или под зададеното тегло. Динамичните везни на компанията са лесни за използване, с интуитивно управление, и предлагат възможност за бърза настройка на системата спрямо зададения продукт.

 

Оборудването за контрол на теглото разполага със софтуер за събиране, съхранение и анализ на данните от работния процес на везната. Това дава на производителите подробна статистика, която спомага за оптимизирането на настройките на поточната линия.

 

Забележете, че в допълнение към богата гама контролни везни с широко приложение, компанията е разработила комбинирани машини с интегрирани сензори за детекция на метал и чужди примеси.  Комбинацията от контролна везна и рентгенов детектор спестява на производителите както средства, така и физическо пространство в тяхната производствена линия.

Приложение на контролните везни

Типове контролни везни и тяхното приложение

Динамични контролни везни от Техик

За Техик

Техик Инструмент е водещ глобален произдовител на оборудване за качествен контрол с клиенти в над 50 страни. Компанията е един от доказаните лидери в разработването на иноваци в производството на системи за контролно претегляне, рентгенови детектори (x-ray), както и машини за детекция на метал. Може да бъдете сигурни, че с иновативното оборудване на Техик Инструмент ще може с готовност да посрещнете растящите изисквания към качеството, безопасността и грижата за околната среда.

Techik Instrument Factory

Гаранция за качество

Поточните контролни везни на компанията са проектирани и произведени спрямо най-стриктините изисквания за контрол на качеството и напълно отговарят на стандартите за качествен контрол като CE, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001. В допълнение, производството на компанията е верифицирано от независимия орган за сертификацията, инспекциите и изпитванията Bureau Veritas. 

Контролни везни

Подробни спецификации, цени и демонстрации