fbpx

За Рен Технолоджи

Рен Технолоджи ЕООД е официален представител на Anysort – една от водещите в света марки оптични машини за сортиране. Компанията предлага широк набор от решения свързани с оптично и инфрачервено сортиране на различни видове зърна, семена, гранули, пластмаса и др.

Производителя на Anysort, Jiexun Optoelectronics, Китай, може да се похвали с над 20 години традиции в разработването на високи технологии. Компанията е позната със своята надеждност и е считана за пионер в новите разработки в областта на оптичното сортиране.  Добрите резултати на марката Anysort носят на производителя множество международни признания за постижения в областта на зърно-почистването.

Научете за иновациите в Anysort и прочетете повече за гаранцията за качество на производителя.

Партньорство с Рен Технолоджи ЕООД

Нашата мисия е да осигурим среда, в която нашите клиенти могат да бъдат спокойни относно надеждността и високата ефективност на своето производство. Грижата за закупеното оборудване, неговата профилактика, обслужване и сервиз е в основата на нашия бизнес модел.

Благодарение на висококачествените компоненти с удължена гаранция, системите за контрол на качеството на Jiexun Optoelectronics (от които и ISO9001.2000), експертната инсталация и изградена система на мониторинг на системите, рискът от неизправност е сведен до минимум.

Като допълнителна гаранция към нашите партньори, осигуряваме 24/7 техническа поддръжка. За  да подсигурим гладката работа на вашето производство, винаги поддържаме складови наличности на всички ключови за системите компоненти и можем да осигурим експресно сервизно обслужване в редките случаи на неизправност.