fbpx

За Рен Технолоджи

Рен Технолоджи в Пловдивския панаир

Рен Технолоджи предлага широк асортимент от машини и високотехнологични системи за хранително-вкусовата и преработвателната промишленост. Екипът от експерти на Ren Technology разполага с богат опит в оптимизацията и поддръжката на системи за преработката на различни суровини и крайни продукти. 

Нашата цел е внедряването на последните световни иновации в сектора на производство в България. Без значение дали търсите да закупите автоматизирани машини за почистване или сортиране на зърна, бобови или ядки, или се нуждаете от решения за транспортиране, складиране, пакетиране, палетизиране, скенери за качествен контрол, или от актуализация на друг ключов производствен процес, при Рен Технолоджи ще получите достъп до най-добрите технологични решения на пазара. 

Стремим се да бъдем доверен партньор, който чрез последните технологични тенденции ще гарантира както конкурентноспособността на българския бизнес, така и безупречното качество на продуктите, произведени в България. Гъвкавостта, надеждността и ефикастността са основата, на която изграждаме своя бизнес. 

Компанията е създадена от Радослав Вълчев, който е експерт с дългогодишен опит в производството и международната търговия. С дейността си в Рен Технооджи и Рен Груп, Радослав е изградил множество успешни партньорства с компании, които са лидери в производсвото на храни и напитки, агро продукти, козметика и храни за животни.

За контакти: Рен Технолоджи

Поверителност на данните: Политика за защита на личните данни и използването на бисквитки

РЕН Технолоджи е представител на марките: