fbpx

Оптични сортери Anysort
Ултрамодерни технологии в оптичното сортиране

Свръх иновативни, адаптивни и икономични мултифункционални оптични сортери

ANYSORT е един от водещите производители на оптични сортери в света. Компанията е известна със своите мащабни инвестиции в разработването на нови технологии в автоматичното сортиране, както и с надеждността на предлаганото оборудване.

 

Благодарение на дългогодишния опит и разработените иновативни технологии в сортирането, компанията предлага както богата гама от цветови сортери с широко приложение, така и интелигентна система за настройка и оптимизация на сортирането.  Избирайки Anysort, вие получавате гаранция за висока ефективност, гъвкавост в работата, и безупречно качество на продукцията.

Oптичните сортери Anysort са предназначени за сортиране на:

Eagle eye камера

Anysort поставя нови стандарти за качество и производителност в сортирането с последната си иновация - цветната камера Eagle Eye. Разработения в партньорство с Nikon RGBW сензор в камерата внася повече светлина във всеки пиксел, постигайки по-високо ниво на детайл в изображението.

InGaas
сензори

Anysort използва най-новите разработки при InGaAS технологията. Инфрачервените камери, които производителя монтира, притежават по-широк спектър на работа, което гарантира засичане на примеси, които визулано са много близки до параметрите на основния продукт, но имат различна плътност.

Ново поколение ежектори

V-серията сортери на Anysort предлага умни ежектори, разработени в партньорство с Festo Германия. Производителят гарантира по-висока прецизност при отделянето на чужди примеси и дава 10 години гаранция на компонента!

надеждно осветление

Anysort произвежда своите LED светлини по лиценз на Osram, което позволява повишаване на производителността, уеднаквяване на светлинния лъч в зоната на засичане, понижаване необходимостта от поддръжка и намаляване на консумираната енергия с до 35%.

ЗА ПРОДУКЦИЯ ОТ НАЙ-ВИСКОКО КАЧЕСТВО

Със своите иновативните технологии Еagle Еye и InGaAS, оптичните цветни сортери Anysort гарантират точно разпознаване и премахване на пластмасови частици, стъкло, животински отпадъци, насекоми, слънчогледови примеси и други нежелани елементи.

Качество и надеждност на сортерите Anysort

Надеждността и високото качеството са основно конкурентно предимство за Anysort. Kомпанията се фокусира върху оптимизацията на всеки елемент от процеса на производство на оптични сортери, гарантирайки безупречно качество и висока надеждност.                                                        

В следствие на стриктните системи за управление на качеството, компанията получава сертификат ISO9001:2000, което гарантира че оптичните машини за сортиране от марката Anysort отговарят на най-взискателните световни стандарти за качество.

Технологии, използвани в оптичните сортери на Anysort

Награди на цветните сортери Anysort

Златен медал на "Изложение за зърно-почистваща техника”
Октомври 2018​
Златен медал от 15-тия "Mеждународен панаир за зърнени и маслодайни култури"
Октомври 2017

Възможности на оптичните сортери Anysort

Ключовите предимствата на многофункционалните цветни сортери Anysort се крият в тяхната изключителна иновативност, гъвкавост и икономичност! Те са способни да посрещнат нуждите на всяко производство.

 

Спрямо областта на приложение, може да изберете различни конфигурации (вертикална, поточна, канална), оборудвани с от 1 до 10 канала за сортиране, всеки от които е с ширина от 320 мм. За илюстрация,  максималният капацитет за сортиране на зърно при 10 каналните модели от сериите Anysort VP възлиза на впечатляващите 40 тона на час.

 

Всеки цветен сортер ANYSORT е оборудван с пълноцветни оптични сензори с резолюция 0,04 мм, които предлагат възможност за прецично разпознаване на формата, размера, цвят, и плътност на материята. Също така, сортерите Anysort са екипирани с иновативни облачна функционалност AnyCloud (Cloud Technology), която позволява тяхното дистанционно управление, отдалечена поддръжка, и следене на статуса им на работа в реално време.

 

В допълнение на посочените предимства, изключително ниските разходи за поддръжка, ниската консумация на въздух и дългият експлоатационен живот на изхвърлящите устройства, превръщат избора на многофункционалните цветни сортери Anysort в доходоносна инвестиция за вашето производство.

 

Широкият асортимент, които Рен Технолоджи предлага, може да покрие всички ваши изисквания. Свържете се с нас ако желаете да получите повече информация за наличните модели, техният капацитет и спецификации.

Подробни спецификации на оптичните сортери Anysort, цени, тест с ваш материал