fbpx
Ren Technology

Ултрамодерни технологии в оптичното сортиране от Anysort

Свръх иновативни, адаптивни и икономичени мултифункционални оптични сортери

Области на приложение

  • Зърна и ориз
  • Ядки и семена
  • Подправки, чай, кафе
  • Бобови зърна
  • Пластмаса и метал
  • Други

Eagle eye камера

Anysort поставя нови стандарти за качество и производителност в сортирането с последната си иновация - цветната камера Eagle Eye. Разработения в партньорство с Nikon RGBW сензор в камерата внася повече светлина във всеки пиксел, постигайки по-високо ниво на детайл в изображението.

InGaas
сензори

Anysort използва най-новите разработки при InGaAS технологията. Инфрачервените камери, които производителя монтира, притежават по-широк спектър на работа, което гарантира засичане на примеси, които визулано са много близки до параметрите на основния продукт, но имат различна плътност.

Ново поколение ежектори

V-серията сортери на Anysort предлага умни ежектори, разработени в партньорство с Festo Германия. Производителят гарантира по-висока прецизност при отделянето на чужди примеси и дава 10 години гаранция на компонента!

надеждно осветление

Anysort произвежда своите LED светлини по лиценз на Osram, което позволява повишаване на производителността, уеднаквяване на светлинния лъч в зоната на засичане, понижаване необходимостта от поддръжка и намаляване на консумираната енергия с до 35%.

ЗА ПРОДУКЦИЯ ОТ НАЙ-ВИСКОКО КАЧЕСТВО

Със своите иновативните технологии Еagle Еye и InGaAS,  Anysort гарантира точно разпознаване и премахване на пластмасови частици, стъкло, животински отпадъци, насекоми, слънчогледови примеси и други нежелани елементи.

Качество и надеждност

Надеждността и високото качеството са основно конкурентно предимство за Anysort. Kомпанията се фокусира върху оптимизацията на всеки елемент от процеса на производство, гарантирайки безупречно качество и висока надеждност.                                                        

В следствие на стриктните системи за управление на качеството, компанията получава сертификат ISO9001:2000, което гарантира че оптичните машини за сортиране от марката Anysort отговарят на най-взискателните световни стандарти за качество.

Партньори на Anysort

Награди

Златен медал на "Изложение за зърно-почистваща техника”
Октомври 2018​
Златен медал от 15-тия "Mеждународен панаир за зърнени и маслодайни култури"
Октомври 2017

Подробни спецификации, цени, тест с ваш материал